Міжнародний конкурс «All I Need»: як взяти участь

All I Need – міжнародний проект бренду Hennessy, покликаний розпочати світовий діалог про коріння та традиції у мистецтві. Для цього бренд запускає серію інтерв’ю з музикантами з різних країн та міжнародний конкурс для молодих виконавців, що спираються на традиції у своїй музиці. Думаємо, студентам факультету музичного мистецтва КНУКіМ це буде цікаво!

All I Need

Мета проекту: продемонструвати молоді, як особливості різних культур світу породжують традиції, що впливають на минуле та майбутнє. Таким чином учасники проекту разом із Hennessy хочуть звернути увагу молодого покоління виконавців на те, з чого складається унікальність їхніх особистості та музики, яку вони створюють.

міжнародний проект бренду Hennessy

У рамках кампанії Hennessy розпочинає міжнародний конкурс для підтримки молодих музикантів, головним призом якого стане фінансова підтримка творчого проекту виконавця - переможця. Кураторами та журі конкурсу стануть: ONUKA (Україна), Super Besse (Білорусь), Tamada (Грузія) та The Buhars (Казахстан). Як взяти участь: на своїй сторінці в Instagram виконавцю необхідно опублікувати пост з відповіддю на два питання: «Як моє минуле знаходить відображення у музиці?» та «Що мені потрібно, щоб донести мою ідею світу?» Додати хештег проєкту #HennessyVSAllINeed та позначити артиста, який буде оцінювати заявку. Конкурс проходить з 14 липня 2021 року по 25 серпня 2021 року на території України (крім тимчасово окупованих територій та зони проведення ООС). Деталі за посиланням.