На вихідні у Пирогово

Студенти факультету музичного мистецтва КНУКіМ ОПП «Диригентсько-хорове мистецтво (народне)» 6 травня 2023 року разом із гарантом ОПП Оленою Скопцовою та куратором і викладачем Володимиром Горобцем відвідали весняний ярмарок народного мистецтва у Національному музеї народної архітектури та побуту України (популярні назви, що походять від назви однойменного села: «Пирогів», «Музей просто неба в Пирогові»).

Пирогово

Пирогово

Пирогово

Здобувачі вищої освіти мали змогу насолодитися краєвидами традиційних архітектурних памʼяток України, побачили ексклюзивні вироби майстрової роботи, відвідали майстер-класи з народних ремесел (ліплення з глини, виготовлення ляльки-мотанки, плетіння з хвої та ін.), поспілкувалися з носіями традицій, познаймилися з кобзарями та лірниками і, звичайно, переглянули концерт від кращих фольклорних колективів Київщини. А також скуштували смачну їжу та напої, відвідали яскраві фотозони та незабутні прогулянки просто неба на безмежних просторах мальовничої природи.

Пирогово

Пирогово

Пирогово

Факультет музичного мистецтва КНУКіМ щиро дякує Національному музею народної архітектури та побуту України за багаторічну співпрацю! Плекаємо українську культуру!

Пирогово

Пирогово