Святковий концерт у військовому ліцеї

Фольклорний ансамбль «Кралиця» КНУКіМ привітав з Днем сухопутних військ України здобувачів вищої освіти легендарного військового ліцею імені Івана Богуна.

Фольклорний ансамбль Кралиця

Фольклорний ансамбль Кралиця

Надзвичайно зворушливим і емоційним вийшов цей концерт! Фольклористи КНУКіМ разом із своїм творчим наставником – заслуженим працівником культури України професором Іваном Сінельніковим і з головним режисером концерту – заслуженим працівником України доцентом Галиною Гаценко підготували для майбутньої еліти українського війська – ліцеїстів – хлопців і дівчат – різноманітну програму. Її майстерно провела студентка 3-го курсу – студдекан ФММ Катерина Кердан.

Фольклорний ансамбль Кралиця

Зі сцени звучали колядки і щедрівки – адже ми вже напередодні зимових свят, ліричні пісні про кохання, традиційна інструментальна музика, жартівливі і до щему тужливі солдатські пісні… Бурхливими оплесками зустріли глядачі виступ цьогорічних учасників телешоу «Україна має талант» - гурт «Non trivial»: яскравий вокал Жені Мазуренко у поєднанні з грою на гітарі Сергія Радіона і на сопілці – Віталія Дужика (плюс - одночасно - в його ж виконанні біт-бокс), - все це було так незвично і так захопливо, що реакція публіки була надзвичайно активною!

Фольклорний ансамбль Кралиця

Тепло зустріли глядачі сольний виступ студента – першокурсника Олександра Жабчика. А ще були танці! І бачили б ви, з яким ентузіазмом танцювали традиційні танці: «Гречаники», «Картопля», «Ойра», - майбутні військові! За час пандемії ми всі – і глядачі, і артисти – виконавці – дуже скучили за «живими» концертами і справжнім спілкуванням! То ж дякуємо долі за можливість дарувати наше мистецтво таким вдячним глядачам, які були на концерті «Кралиці» у військовому ліцеї ім. І. Богуна!

Фольклорний ансамбль Кралиця

Фольклорний ансамбль Кралиця