Як ми святкували початок нового навчального року

Ось і настав цей святковий день – перша зустріч з новим молодим талановитим поколінням музикантів – першокурсників, які цього року обрали найкращий виш України – столичний університет культури – своєю долею! З радістю ми спілкувалися, святкували, співали й підтанцьовували! Велика й дружня родина студентів і викладачів факультету музичного мистецтва КНУКіМ 30 серпня поповнилася 50-ма першокурсниками, чому ми надзвичайно раді!

1 вересня в КНУКіМ

1 вересня в КНУКіМ

До наших першокурсників з словами привітань звернулися декан факультету професор Петро Богоніс, гаранти освітніх програм – заслужена артистка України Наталія Кречко, кандидати мистецтвознавства Олена Скопцова і Вероніка Дорофєєва, кандидат історичних наук Валентина Сінельнікова. Добрі побажання яскравих студентських років від викладачів факультету першокурсникам висловив професор Петро Андрійчук.

1 вересня на ФММ

новий навчальний рік

Справжнім сюрпризом для першокурсників стала участь у зустрічі зіркової викладачки ФММ КНУКіМ – народної артистки України, Героя України, легендарної співачки Ніни Матвієнко; її добрі слова і побажання гарної мистецької долі дійшли до кожного студента!

1 вересня на ФММ

1 вересня на ФММ

Неочікуваною для усіх була й мистецька програма зустрічі – з музичними вітаннями для першокурсників виступили два дуети – «Оксамит» - бандуристки Оксана Кісь і Вікторія Михалко – та фольклористи Женя Мазуренко і Віталій Дужик, а також викладач Максим Бережнюк. Від новачків – музикантів виступив студент 1-го курсу групи ТДА-11 Олексій Ряжко – його пісня супроводжувалася оплесками та співалася усією аудиторією! Навчальний рік розпочато! Усім успіху!

новий навчальний рік

1 вересня на ФММ