KoKo Melange

З куратором – на концерт в Будинок звукозапису

Студенти 1-го і 2-го курсів факультету музичного мистецтва КНУКіМ відвідали концерт Оркестру народної та популярної музики Національної радіокомпанії України.

KoKo Melange

Це був концерт дуету «KoKo Melange» та оркестру народної та популярної музики НРКУ під керівництвом Михайла Пікульського. Концерт відбувся у Великій залі Будинку звукозапису Українського радіо. Це було неймовірне поєднання фортепіано та народної пісні, автентичного музичного матеріалу і сучасного аранжування. «КоКо Меланж» (автор проекту Роман Коляда, він же – фортепіано та аранжування; вокал – Анастасія Колодюк, випускниця – фольклористка ФММ КНУКіМ) - це проникливе романтичне фортепіано, чуттєві мелодії та лірична поезія у несподіваному міксі жанрів, стилів та світовідчуттів. Джазова поліритмія, вміло захована за вдавану простоту народної мелодії, несподіваний погляд на знайомі жанри, проникливість і драйв, потужність і беззахисна ніжність водночас – всі ці речи сплелися у музиці дуету та оркестру народної та популярної музики Українського радіо у нерозривну цілість, яка зачарувала усіх глядачів і слухачів з перших нот.

KoKo Melange

Це було неймовірно емоційно та натхненно! Студенти факультету музичного мистецтва КНУКіМ та їх куратори вдячні деканату факультету за можливість бути свідками народження нових музичних проектів! Такі мистецькі експерименти спонукають на пошук свого власного «я» у музиці, на роздуми, розширюють фахове поле для мистецької реалізації!