Абітурієнт-2023: зустріч у Вінниці

В рамках профорієнтації «Абітурієнт–2023» науково-педагогічні працівники ФММ КНУКіМ завітали до Вінницького фахового коледжу культури і мистецтв ім. М. Леонтовича.

зустріч за абітурієнтами у Вінниці

зустріч за абітурієнтами у Вінниці

З великою радістю та приємністю гарант ОПП «Диригентсько-хорове мистецтво (народне)» кандидат мистецтвознавства доцент Олена Скопцова, кандидат мистецтвознавства старший викладач Тетяна Шнуренко і викладач Володимир Горобеь поспілкувалися з директором коледжу – Народним артистом України Станіславом Городинським про сучасний стан мистецької освіти, перспективи та розвиток, а також подальшу співпрацю.

зустріч за абітурієнтами у Вінниці

Профорієнтологі КНУКіМ Також поспілкували з випускниками коледжу різних спеціалізацій: «Музичне мистецтво» фортепіанний відділ, відділ струнних інструментів, відділ народних інструментів, відділ духових та ударних інструментів, вокальний відділ, відділ хорового диригування, відділ теорії музики; «Хореографія», «Сценічне мистецтво», Відділ загальноосвітніх, гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Щиро дякуємо за приємну зустріч, змістовну та ґрунтовну розмову! Чекаємо випускників Вінницького коледжу у нас на Дні відкритих дверей в КНУКіМ!

зустріч за абітурієнтами у Вінниці